17 nov 2007, 12:48

Сбогом 

  Poesía » De amor
615 1 15

Ти си тръгваш от моя живот,

ти вървиш по пътеката бяла,

ти дори не поглеждаш назад

как стоя аз почти премаляла.

 

Ти не виждаш моите сълзи

как блестят като бисери в мрака.

Ти не знаеш колко боли...

Каза сбогом и тръгна нататък.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??