2 jul 2008, 20:58

Сбогом, мое последно училище! 

  Poesía » Otra
1498 0 1
 

И днес, в този ден, и в този час

за последен път те виждам аз!

Сълза кристално чиста на лицето ми проблясва,

но след миг изгубва се в усмивка ясна.

 

Знам, ще си отида, няма как,

но след време ще дойда да те видя пак.

Да видя дали си остаряло,

защото в спомените мои ще си избледняло!

 

© Десислава Азманова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??