И днес, в този ден, и в този час
за последен път те виждам аз!
Сълза кристално чиста на лицето ми проблясва,
но след миг изгубва се в усмивка ясна.
Знам, ще си отида, няма как,
но след време ще дойда да те видя пак.
Да видя дали си остаряло,
защото в спомените мои ще си избледняло!
© Десислава Азманова Все права защищены