2.07.2008 г., 20:58 ч.

Сбогом, мое последно училище! 

  Поезия » Друга
1497 0 1
 

И днес, в този ден, и в този час

за последен път те виждам аз!

Сълза кристално чиста на лицето ми проблясва,

но след миг изгубва се в усмивка ясна.

 

Знам, ще си отида, няма как,

но след време ще дойда да те видя пак.

Да видя дали си остаряло,

защото в спомените мои ще си избледняло!

 

© Десислава Азманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??