25 sept 2008, 22:53

Сбогом, моя любов 

  Poesía » De amor
740 0 2

Сбогом, моя любов

Тъжен поглед, премрежен от сълзи.

Усмивка тиха, изпълнена от сладки спомени.

Устни прошепват думи заветни, но звук не излиза:

„Сбогом, моя любов, раздялата е близо.”

Милувка нежна, ръце плахо се докосват.

Последен миг, дорде любовта е жива.

И очите никога не ще се срещнат пак.  


Накрая ще остане само спомена...

за прошепнатите думи...

и отминалата любов...

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??