25 сент. 2008 г., 22:53

Сбогом, моя любов 

  Поэзия » Любовная
697 0 2

Сбогом, моя любов

Тъжен поглед, премрежен от сълзи.

Усмивка тиха, изпълнена от сладки спомени.

Устни прошепват думи заветни, но звук не излиза:

„Сбогом, моя любов, раздялата е близо.”

Милувка нежна, ръце плахо се докосват.

Последен миг, дорде любовта е жива.

И очите никога не ще се срещнат пак.  


Накрая ще остане само спомена...

за прошепнатите думи...

и отминалата любов...

© Диляна Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??