17 mar 2007, 11:53

Сбогувам се с ехото на стъпките 

  Poesía
586 0 7
Вали бял пролетен цвят, и ме посипва.
Лалета цъфтят ненаситно червени.
В душата пролет неслучена рисува
тъга, но от любов и тя е красива.

Вървя по алеите на моите спомени,
мостът за влюбени днес е самотен.
Във Янтра не плуват бели самодиви,
вълшебният ключ е отдавна изгубен.

Накацали къщи, като птици в душата ми,
които ронят последни горчиви сълзи...
Аз се сбогувам със ехото на стъпките,
които целувах  с  влюбените си очи.

Сядам на масата, поръчвам от виното,
и отпивам сама спомените красиви...
Мечтано танго някога във сърцето...
танцуваш с друга в очите си влюбени.

Валят пролетни спомени, бели и чисти.
Ти танцувай, не спирай, любими...
Аз си отивам, с нея бъдете щастливи!
И пак да ги има,  белите трепети нежни!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??