12 may 2006, 0:31

Сбогуване 

  Poesía
772 0 1
Като откъсната насила струна
душата ми сега скърби.
Ела да те прегърна и целуна,
за сетен път е може би дори.

А спуска се беззвездна вечерта
и мрак в душата ми тежи.
Разделяме се мълком с любовта,
погубена от хиляди лъжи.

© Луиза Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??