19 feb 2019, 18:40

Сбогуване 

  Poesía » Verso libre
377 3 3

На УЛИ, за любовта, с която ме даряваше!

 

Животът си отива с едно дихание...

Изтича като капка мед

от восъчната пита на сърцето.

Изгаря тленното до шепа пепел...

 

Не мога да те пусна да си идеш!

Все още те усещам как ухаеш!

Усмивката ти нежна още топли!

И колко искам в мене да останеш...

 

11.11.2018

© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??