Feb 19, 2019, 6:40 PM

Сбогуване 

  Poetry » Free verse
383 3 3

На УЛИ, за любовта, с която ме даряваше!

 

Животът си отива с едно дихание...

Изтича като капка мед

от восъчната пита на сърцето.

Изгаря тленното до шепа пепел...

 

Не мога да те пусна да си идеш!

Все още те усещам как ухаеш!

Усмивката ти нежна още топли!

И колко искам в мене да останеш...

 

11.11.2018

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??