5 abr 2024, 7:59

Сбогуване 

  Poesía
148 0 0

Моята стая е празна
и аз на прага стоя.
Историята е вече изказана
и затова ще си помълча.
Червената брошчица в ляво
бие кървав сигнал,
че най-накрая е време
да кажа последното чао.

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??