Сбъдната мечта
Пари кожата,
от твоите милувки!
Горят очите ми
от взиране в нощта!
Любовта си
ти показваш
без преструвки,
за мен , прекрасна си
сбъдната мечта!
Всеки час
с тебе е награда,
дар от Бога
е райската наслада!
От устните ти
с мъка се откъсвам.
С поглед само
ме понасяш
във екстаз.
Без тебе
аз едва присъствам
Тежък е
самотният ми час!
Най-щастлив
ме правиш
на света,
затуй,че си до мен,
от сърце
ти Благодаря!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados