13 nov 2007, 17:32

Сбъднати видения 

  Poesía
507 0 19

Със синьото на слънчево небе
пространства чудни са очите,
със морското зелено на зениците
трептения изпълват мислите.
Косите ми са шеметни вълни
със пясъчни извивки на дъгата,
по дланите ми тръпнат ласки
наситени с копнежи и желания.
Намерих се на вятъра в крилата
разпалил хоризонта със горения
от шепот тих отпих зората
на своите сънувани видения.

 

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??