Не мога "малко" да те обичам!
Не мога "малко" да горя! -
Ти знаеш - искам всичко или нищо -
аз нямам половин душа!
Не са ми нужни обяснения...
И не заменяй чувствата с лъжи!
Ако не можеш обич да даряваш,
иди си... просто си върви!
Че "много" или "малко" не е мярка -
или обичаш, или в ад гориш...!
Тя - любовта, с кантар не се измерва
и не е сделка да се спазариш!
© Светла Илиева Todos los derechos reservados