28 ene 2018, 20:24

сè е уништено 

  Poesía
167 1 1

Го кршам покривот

ги отварам вратите и прозорците

нека ме разбие ветер

нека влезе смртта до последната моја пора

до последната брчка на моето лице

во мене сè е уништено, а во тебе?

 

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??