28.01.2018 г., 20:24 ч.

сè е уништено 

  Поезия
168 1 1

Го кршам покривот

ги отварам вратите и прозорците

нека ме разбие ветер

нека влезе смртта до последната моја пора

до последната брчка на моето лице

во мене сè е уништено, а во тебе?

 

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??