От срам и страх пред твоите критерии
Реших да пазя себе си във тайна
Обшивах се в заблудни тапицерии
В стремежа си към тебе всеотдайна
Копнежи и мечти - засекретени
И страстите дълбоко уталожени
Чертите от лицето – изличени
Нали не ми отиваха на мене...
Но все не бях доволно актуална
Пред другите пластмасови бледнеех
Не ми достигаше частичка подходящност
Да бъда правилната не умеех
Превърнах се в опция в живота ти
притворно и практично примирена
уютно беше в моята компания
към твоята жестокост пристрастена
Ти – толкова перфектен в самотата си
В един миг бе раним друг безразличен
Аз поласкан отдушник на тъгата ти
Прощаването - изборът логичен
Днес хиляди моменти ни разделят
Разбирам влюбен си наистина във нея
Забравата - въпрос на оцеляване
Само да върна себе си копнея...
© Морти Todos los derechos reservados