6 mar 2009, 11:51

Седем 

  Poesía
400 0 2

 

                             СЕДЕМ

 

Седем гълъба са кацнали.

Свили са в мене гнезда.

Седем дни с неделите.

Орат във мене бразди.

 

Седем по седем са годините.

Още седем ще сложа над тях.

Любовта през пръсти премина.

 

...Без чуства останх. Сиромах.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??