6.03.2009 г., 11:51 ч.

Седем 

  Поезия
403 0 2

 

                             СЕДЕМ

 

Седем гълъба са кацнали.

Свили са в мене гнезда.

Седем дни с неделите.

Орат във мене бразди.

 

Седем по седем са годините.

Още седем ще сложа над тях.

Любовта през пръсти премина.

 

...Без чуства останх. Сиромах.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??