7 ago 2020, 20:21

Седми август — ден на Надеждата 

  Poesía
1189 0 0

Всеки ден — на нещо посветен!

Днес Надеждата покрива се със слава!

Има ли я, значи окрилен

е човек и трудности преодолява!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??