30 mar 2006, 10:27

Седя с открито сърце 

  Poesía
797 0 0



Седя с открито сърце
       пред теб -
       ето ме.
Сега,
       когато се радваш на тишината,
не идвам ли
       да те обичам?


© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??