30.03.2006 г., 10:27 ч.

Седя с открито сърце 

  Поезия
794 0 0



Седя с открито сърце
       пред теб -
       ето ме.
Сега,
       когато се радваш на тишината,
не идвам ли
       да те обичам?


© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??