Mar 30, 2006, 10:27 AM

Седя с открито сърце 

  Poetry
795 0 0



Седя с открито сърце
       пред теб -
       ето ме.
Сега,
       когато се радваш на тишината,
не идвам ли
       да те обичам?


© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??