26 jun 2017, 11:06

Седят си двама 

  Poesía » De amor
489 2 0

Седят си двама, долу на перона,

очакват вече следващия влак.

Седят си двама в жажда и притома,

а само чакат да се видят пак.

Седят си двама, времето изтича,

посоката разделя две сърца,

но знаят колко много се обичат,

не си оставят място за тъга...

 

-М.М.

© Михаела Милушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??