Jun 26, 2017, 11:06 AM

Седят си двама 

  Poetry » Love
488 2 0

Седят си двама, долу на перона,

очакват вече следващия влак.

Седят си двама в жажда и притома,

а само чакат да се видят пак.

Седят си двама, времето изтича,

посоката разделя две сърца,

но знаят колко много се обичат,

не си оставят място за тъга...

 

-М.М.

© Михаела Милушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??