15 jun 2008, 14:19

Сега 

  Poesía
390 0 1

Дълго те чаках...

Защото ти не чакаше мен...

Търпелива бях.

Ти НЕ ЗНАЕШЕ МЕН!

Аз те гонех...

Не ще те настигна...

Отромавя ни животът...

Трябваше да се срещнем!

Точно СЕГА!

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??