28 nov 2014, 15:54

Сега 

  Poesía
286 0 1

Не искам да чакам

до другия свят

и до другото време,

до другата гара,

с някой друг влак

към теб да поема,

до после, до утре,

до някога друг път,

до другия изгрев 

на другото утро.

Ще е късно. И друго.

Живея днес. Затова

искам... до лудост

да те обичам. Сега.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??