Целувай ме сега, дорде са устните ми
топли.
Прегръщай ме,
дорде съм слънчева и млада.
Ще дойде есен дъждовита -
с горести и вопли...
От нас ще си заминат
нежност и отрада!
Очаквай ме сега, дорде са стъпките ми
леки,
дорде сърцето ми към теб
е устремено.
Ще си отиде младостта
по котешки пътеки...
И всичко, всичко в нас ще бъде
променено!
Жадувай ме сега, дорде наяве
те сънувам.
Обичай ме,
тъй както аз безумно те обичам.
Посрещай ме,
дорде с душата си към теб пътувам...
Ще дойде зима, в преспите
не ще дотичам!
© Славка Любенова Todos los derechos reservados