Feb 23, 2011, 10:24 PM

Сега 

  Poetry » Love
543 0 1

 

 

      Целувай ме сега, дорде са устните ми

      топли.

      Прегръщай ме,

      дорде съм слънчева и млада.

      Ще дойде есен дъждовита -

      с горести и вопли...

      От нас ще си заминат

      нежност и отрада!

 

      Очаквай ме сега, дорде са стъпките ми

      леки,

      дорде сърцето ми към теб

      е устремено.

      Ще си отиде младостта

      по котешки пътеки...

      И всичко, всичко в нас ще бъде

      променено!

 

      Жадувай ме сега, дорде наяве

      те сънувам.

      Обичай ме,

      тъй както аз безумно те обичам.

      Посрещай ме,

      дорде с душата си към теб пътувам...

      Ще дойде зима, в преспите

      не ще дотичам!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??