12 jul 2017, 8:59

Сега ме нацелувай 

  Poesía » De amor
640 6 27

Не защото тази нощ "безкрайна"
утре в светъл ден ще се стопи;
не защото всичко е нетрайно,
щом и времето безспир лети;

не защото може да ме грабне
някой друг. И твоите следи
вятърът безпътен ще открадне -
заедно със всичките мечти;

не защото любовта си тръгва,
без да каже ни защо, ни как,
без да обещае да се върне,
хвърля във сърцата лепкав мрак...

Не затуй...
Сега ме нацелувай -
само от желание и страст.
Този миг единствено си струва  
вечно да остане между нас.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??