15 ene 2014, 21:46

Сега съм... 

  Poesía » Versos blancos
657 0 0

Сега съм...

В гнева на своята зрялост
по-голяма съм от живота,
неизбежна съм във своята мъдрост.
В анонси на цвета на твоята личност
сънувам твоят сън... недосънуван
и мечтая твоята мечта... измечтана.

© Ванина Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??