Сега съм...
В гнева на своята зрялост
по-голяма съм от живота,
неизбежна съм във своята мъдрост.
В анонси на цвета на твоята личност
сънувам твоят сън... недосънуван
и мечтая твоята мечта... измечтана.
© Ванина Константинова Всички права запазени