Сега съм най-щастливата
Хайде! Ела, прегърни ме!
Нашата обич ще сторя икона!
Вече няма да плача!
Сега съм желана!
Била съм някога търсена,
сега съм щастлива - намерена!
Била съм някога сънувана,
сега съм от плът - истинска!
Сега съм вечно твоя -
чиста и непорочна съм.
Сега съм най-влюбена,
най-щастлива съм с тебе!
Хайде! Ела, прегърни ме!
© Велина Todos los derechos reservados