27 дек. 2006 г., 19:39

Сега съм най-щастливата 

  Поэзия
1230 0 12

Сега съм най-щастливата

 

Хайде! Ела, прегърни ме!

Нашата обич ще сторя икона!

Вече няма да плача!

Сега съм желана!

Била съм някога търсена,

сега съм щастлива - намерена!

Била съм някога сънувана,

сега съм от плът - истинска!

Сега съм вечно твоя -

чиста и непорочна съм.

Сега съм най-влюбена,

най-щастлива съм с тебе!

Хайде! Ела, прегърни ме!

 

© Велина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??