14 ago 2011, 13:04

Сега съм тук! 

  Poesía » Otra
575 0 1

А ти ме посрещни, 
ела и ме прегърни! 
С устни нежно ти ме 
целуни
и обичта ми сподели! 
От копнеж да 
затупти моето сърце, 
а ти протегни към мене 
твоите ръце! 

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??