14 авг. 2011 г., 13:04

Сега съм тук! 

  Поэзия » Другая
517 0 1

А ти ме посрещни, 
ела и ме прегърни! 
С устни нежно ти ме 
целуни
и обичта ми сподели! 
От копнеж да 
затупти моето сърце, 
а ти протегни към мене 
твоите ръце! 

© Пенка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??