Секс
Какво е секса ?Едно блаженство между мъж и жена!
Когато намерих жената, човека любим,
който е един за мен незаменим.
Когато се срещнаха нашите очи,
вплетоха се ръцете,а устните се потърсиха сами.
Когато усетих че това е човека за мен,
когото търсил съм всеки ден.
Денят преврърна се в празник необикновен!
Очаквал съм го ,чувствам съм го като мечта,
която сбъдва се сега!
И появява се желание едно,
да сме едно цяло,с нежност и ласки.Дано!
Едно сърце вече не е само сега.
И ето в едно сме като Адам и Ева някога!
А казват някои .Да правим любов!И грешат!Нали?
Любовта е най -прекрасното чуство.
Секса е част от любовта.Една страст,желание едно!
Обичам те казват,а мислят само за секс тук и сега!
А в Любовта не е така,не е Така!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados