5 ene 2007, 23:26

Секс 

  Poesía
1207 0 8
Трепет. Шепот. Дъх. Преплетени ръце.
Чаршафи. Страст. Език. Заключено лице.
Усмивка. Кратка. Миг. Екстаз.
Жадни. Двама. Няма... Ти и аз.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??