Jan 5, 2007, 11:26 PM

Секс 

  Poetry
1206 0 8
Трепет. Шепот. Дъх. Преплетени ръце.
Чаршафи. Страст. Език. Заключено лице.
Усмивка. Кратка. Миг. Екстаз.
Жадни. Двама. Няма... Ти и аз.

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??