4 abr 2012, 9:50

Секундата преди дъжда 

  Poesía » Del paisaje
802 0 1

Секундата преди дъжда

 

Със страшен гръм небето сбра

във черни дипли

облаци разперени.

Мигът замря...

- отчаян, неуверен...

А после... тишина...

 

В секундата преди дъжда.

© Мария Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??