Apr 4, 2012, 9:50 AM

Секундата преди дъжда 

  Poetry » Landscape
812 0 1

Секундата преди дъжда

 

Със страшен гръм небето сбра

във черни дипли

облаци разперени.

Мигът замря...

- отчаян, неуверен...

А после... тишина...

 

В секундата преди дъжда.

© Мария Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??