4 dic 2020, 16:20

Семейство 

  Poesía » Civil
438 1 1

Семейството без огън топли.

Огнището му все гори…

То чува жалните ти вопли,

дори когато нощем спи.

 

Семейството до теб е даже

когато си направил грешка.

То за нея ще ти каже,

за да си вземеш ти бележка.

 

Семейството е клетка само.

То е нищожно пред света,

но то ти дава топло рамо

и те прегръща във студа.

© Татяна Бобчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??