4.12.2020 г., 16:20 ч.

Семейство 

  Поезия » Гражданска
433 1 1

Семейството без огън топли.

Огнището му все гори…

То чува жалните ти вопли,

дори когато нощем спи.

 

Семейството до теб е даже

когато си направил грешка.

То за нея ще ти каже,

за да си вземеш ти бележка.

 

Семейството е клетка само.

То е нищожно пред света,

но то ти дава топло рамо

и те прегръща във студа.

© Татяна Бобчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??