2 dic 2009, 1:59

Сенчеста зора 

  Poesía
783 0 5

 

 

Сиви са нощите.
Сиви и лепкави.
В сън те докосвам.
Зората е сенчеста.
Целувам очите ти.
Очите - зелените.
Заспиват мечтите ми
в браздите на времето.
Животът изтича
в парещи блянове.
Не шепнеш - "Обичам те!"-
страстно. Изгарящо.
Криеш го в себе си,
дори да боли.
Безмълвно е времето.
Безмълвна си ти.
И потъвам в море
от слепи илюзии.
Галя те. Шепна
неизказани думи.
Целувам гърдите ти,
потъвам във тебе.
Подарявам мечтите си,
подарявам ти себе си.
Събуждам се с болка,
че сънят е отминал.

Няма слънце. Мокро е,
пред прага на зимата.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??