30 ago 2022, 20:07

Сенки 

  Poesía » De amor
273 0 0

Сенките танцуват по стената,

спомените капят по земята,

прегръщат се с душите си предишни,

но думите до болка са излишни!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Това, което душата премълчава »

41 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??