Aug 30, 2022, 8:07 PM

Сенки 

  Poetry » Love
413 0 0

Сенките танцуват по стената,

спомените капят по земята,

прегръщат се с душите си предишни,

но думите до болка са излишни!

© Евгения Георгиева All rights reserved.

The work is a contestant:

Това, което душата премълчава »

41 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??