10 oct 2009, 20:06

Сенки по залез 

  Poesía » De amor
1046 0 4

Сенките по плажа 

удължени до неузнаваемост

безформени и разкривени

меко се разстилат

под телата ни

Ръката ми

притиснала

ръката ти

докосва пясъка

Последните лъчи на слънцето

обагрят в пурпур залеза

Божествени отблясъци

 

Морето ни зове отвсякъде

със крясъка на закъснели чайки

отнякъде долитат и се вплитат в нас

горещи пръски музика

разпръснати в ефира

страстно

бясно

диво

 

 

Не, не смея да ти кажа колко си красива

Ще помълча.

 

 

 

© Дрън Дрън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??