Сенките по плажа
удължени до неузнаваемост
безформени и разкривени
меко се разстилат
под телата ни
Ръката ми
притиснала
ръката ти
докосва пясъка
Последните лъчи на слънцето
обагрят в пурпур залеза
Божествени отблясъци
Морето ни зове отвсякъде
със крясъка на закъснели чайки
отнякъде долитат и се вплитат в нас
горещи пръски музика
разпръснати в ефира
страстно
бясно
диво
Не, не смея да ти кажа колко си красива
Ще помълча.
© Дрън Дрън Всички права запазени