12 jul 2020, 16:18  

Тавтограма 

  Poesía
892 3 6

    Мъчат ме мисли, минирали малкия мозък,

Музата мирно метафори мрачни мълви

Мощно морят ме мелодии мерзки –

матови, мътни, метални мъгли ...

  

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??