4 jul 2009, 21:15

сенрю 

  Poesía » Formas orientales
495 0 4

 

 

И светци и грешници

носят златни кръстове -

“природозащитници”

 

 

Жена ми реже лук

Плачеща мадона

аз късам входни билети

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??